Bet365 -arvostelu

Bet365 esittely

Bet365 ravit arvostelu vedonlyönti netissä

Bet365 on täyden palvelun englantilainen rahapeliyritys, joka on perustettu jo vuonna 2001. Se tarjoaa kaikki nettipelit pokerista kasinopeleihin, bingoon ja urheiluvedonlyöntiin, hevosurheilua tietenkään unohtamatta. Sen palveluntarjoajia ovat pelialan suurimman toimijat, kuten Playtech, Microgaming ja niin edelleen, minkä lisäksi sen ja pelitomittajien toimintaa valvovat luotetut eurooppalaiset rahapeliviranomaiset, mm. Gibraltarin ja Ison-Britannian peliviranomaiset. Bet365 on Ison-Britannian suurimpia pelifirmoja, huomattavasti isompi kuin esimerkiksi Ladbrokes ja William Hill.

Bet365:a pidetään yhtenä urheiluvedonlyönti- ja hevosvedonlyönnin suurimpina sivustoina maailmassa. Se palvelee asiakkaita ympäri maailman ja sen sivusto on käännetty useimmille tärkeimmille kielille, mutta suomea mukaan ei ole vielä otettu, joten suomalaispelaajana sivustoa kannattaa käyttää joko englanniksi tai ruotsiksi.

Bet365 ravivedonlyönti

Urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneet pelaajat löytävät Bet365:lta uskomattoman määrän erilaisia kohteita pelattavaksi. Tämä koskee myös kansainvälisiä raveja. He keskittyvät pääasiassa Ison-Britannian and Irlannin raveihin, mutta sivustolta löytyy myös hyvä kattaus muita ulkomaisia raveja, mm. USAsta, Australiasta ja muualta, jopa Japanista. Valitettavasti suomalaiskohteita ei näytä tällähetkellä olevan mukana. Kansainvälisistä raveista kiinnostuneille kuitenkin löytyy vaikka kuinka paljon pelattavaa. Sivusto tarjoaa myös kattavan katsauksen muita urheilulajeja ja jokaiseen makuun varmasti löytyy jotain.

Bet365 uuden pelaajan ravibonus

Kun avaat uuden pelitilin Bet365:lla, saat ensimmäisen talletuksesi yhteydessä 100% talletusbonuksen. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden pelata yhteensä 100 eurolla, tekemällä 50 euron talletuksen. Minimitalletus, joka oikeuttaa tähän bonukseen on 5 euroa. Luodessasi pelitilin saat bonuskoodin sähköpostiisi, jota käyttämällä talletuksen yhteydessä saat bonuksen pelitilillesi. Bonusraha ja ensitalletus on sivuston sääntöjen mukaan kierrätettävä urheiluvedonlyönnissä kolmeen kertaan bonus + talletus. Jos siis talletat 10 euroa ja 10 euron bonuksen on sinun panostettava urheiluun vähintään 60 euroa, ennen voittojen kotiuttamista.

Vaikka sivusto tukee huomattavaa määrää erilaisia rahansiirtotapoja, bonukseen eivät ole oikeutettuja kaikilla näillä tavoilla pelitilille siirtävät. Esimerkiksi Skrill ja Neteller -nettilompakot ovat tämän tarjouksen ulkopuolella. Kannattaa myös huomata, että bonukseen liittyvien kierrätysvaatimusten täyttämiseen ei lasketa vetoja joiden kerroin on alle 1.5 (1/2). Muitakin rajoituksia on, joten kannattaa lukea bonuksen käyttöehdot huolella, jotta ymmärrät mihin olet sitoutunut.

Bet365 mobiili

Bet365 toimii selaimella, joten voit pelata sivustolla myös mobiililaitteilla. Erityisen hyvin se toimii tabletilla, mutta älypuhelimellakin sitä voi käyttää vaivatta. Sivusto on toteutettu käyttäen moderneja päätelaiteen ruudun kokoon sopeutuvia tekniikoita. Etenkin urheiluvedonlyönti on erittäin selkeästi tuotettu ja pienempiäkin näyttöjä varten asiat on kunnolla mietitty. Voit siis lyödä vetoja lähes missä oletkin, kunhan sinulla on käytössäsi mobiilinettiyhteys tai WIFI.

Bet365 asiakaspalvelu ja rahansiirrot

Bet365 tarjoaa erinomaisen asiakaspalvelun. Heidän live-chat toimii ympärivuorokauden ja voit myös joko soittaa heille puhelimitse tai lähettää sähköpostia. Asiakaspalvelu on pääasiassa englanniksi, onhan kyseessä nimenomaan Brittiläinen pelisivusto. Asiakaspalvelu on englantilaisittain kohteliasta ja muutenkin erittäin ammattimaista.

Sivuston tuettujen maksuvälineiden valikoima on hyvin kattava. Kaikki suosituimmat maksuvälineet ovat tarjolla, ml. pankkisiirto, yleisimmät luottokortit, suosituimmat nettilompakot (kuten Skrill, Neteller) ja niin edelleen. Saatujen voittojen kotiutusajat ovat hyvin kohtuulliset, mutta riippuvat siirtotavasta, jota haluat käyttää. Esimerkiksi Skrilliin maksut voivat tulla muutamassa minuutissa, pankkisiirto taas voi viedä pahimmassa tapauksessa viikonkin. Tiukkojen rahapelifirmanomaisen sääntöjen mukaan ennen kotiuttamista sinun on todistettava henkilöllisyytesi ja asuinpaikkasi, joten varaudu, että ensimmäisellä kerralla tämä voi viedä hieman aikaa.

Bet365 yhteenveto

Bet365 on yksi maailman suosituimpia ja suurimpia rahapelisivustoja. Sillä on miljoonia pelaajia ympäri maailman ja sen toiminta on valvottua ja pelaaminen turvallista. Sivusto tarjoaa uskomattoman määrän erilaisia pelejä ja hevosurheilun lisäksi sieltä löytyy myös muut rahapelit, joten voit ravien välissä pyöräyttää muutaman kierroksen suosituissa kolikkopeleissä tai pelata muutaman käden vaikkapa Blackjackia, jos siltä tuntuu.

Vaikka sivuston tarjoamat bonukset eivät ehkä ole kaikkein suurimpia, on niiden ehdot monia muita sivustoja huomattavasti pelaajaystävällisemmät, joten sivustoa voi todellakin suositella urheilusta ja kansainvälisistä raveista kiinnostuneille vedonlyöjille. Selkeys, erinomainen englanninkielinen asiakaspalvelu ja suomalaissivustoja parempi pelivalikoima ja kertoimet tekevät Bet365:sta erittäin hyvän sivuston pelata lempipelejäsi.