Racebets -arvostelu

Racebets esittely

Racebet ravit vedonlyönti

Jos etsit vedonlyöntisivustoa, joka keskittyy ainoastaan hevosurheiluun, on Racebets todellakin kokeilemisen arvoinen. Sivusto on osittain Saksan hevosurheiluliiton omistama ja se perustettiin alun perin vuonna 2006. Tämä vedonlyöntisivusto on ainutlaatuinen tässä mielessä. Sen fokus ainoastaan tietyntyyppisiin vetoihin ja ainostaan hevosiin (ja nykyisin myös englanninvinttikoira-ajoihin). Sen rahapelilisenssi on Maltan hallituksen alaisen Malta Gaming Authorityn myöntämä ja EU-maassa lisensoinnin vuoksi kaikki sivuston peleistä voitetut voitot täten EU-sääntöjen mukaan verovapaat.

Racebetsin panostus nimenomaan hevosiin on omiaan luomaan erinomaisen ympäristön juuri tämän lajin seuraajille. Kampanjat ovat aina kiinnostavia ja tarjouksia on päivittäin. Mutta tärkein ero lähes mihin tahansa muuhun hevosvedönlyöntiä tarjoavaan toimijaan on että sivustolta löytyy kohteita jopa yli 40 eri maahan. Lisäksi samaan kohteeseen on mahdollista lyödä useampia vetoja. Sivustolla on myös mahdollista lyödä vetoa jo lähdön alettua (in-game- tai live-vedonlyönti), ja kertoimet elävät tilanteen mukaan. Sivusto tarjoaa jokaiseen kohteeseen lyhyen tilannekatsauksen ja sivustolta löytyy myös näppärät ohjeet uusille pelaajille. Pelaajat, jotkat ovat tehneet sivulle talletuksen ja lyöneet vetoa tietystä kohteesta, ovat oikeutettuja seuraamaan lähtöjä livenä heidän sivustollaan.

Racebets ravivedonlyönti

Toisin kuin useimmat muut vedonlyöntisivustot, Racebets tarjoaa vetoja yli 40 eri maahan. Tämä on huomattavasti enemmän kuin melkein millään muulla sivostolla. Sivusto ei keskity vain tiettyihin pelaajamarkkinoihin, vaan löydät vetoja myös todella erikoisiin maihin, joita suomalaisissa ravi- tai vedonlyöntipiireissä ei välttämättä ole koskaan ajateltukaan.

Racebets uuden pelaajan ravibonus

Uuden pelaajan pakketti Racebetsillä on erinomainen. Tallettamalla ensimmäistä kertaa pelitilille ja käyttämällä bonuskoodia WELCOME, pelaaja saa 100% bonuksen talletukselle, tarjoten täten mahdollisuuden lyödä vetoa hevosista kaksinkertaisella pelikassalla. Minimitalletus on 10 euroa ja suurin mahdollinen bonussumma 50 euroa. Kierrätysvaatimus bonusrahalle on viisi kertaa bonuksena saatu summa ja rahat on kierrätettävä kuukauden sisällä.

Racebetsin hevosurheilussa tarjoamat kertoimet ovat erinomaiset. Bonusrahan kierrättämiseen lasketaan ainoastaan vedot joiden kerroin on vähintään 1.01 jokaisessa yhdistelmässä. Huomionarvoista on myös, että ainoastaan ensimmäinen lähtöön tehty veto lasketaan kierrätysvaatimuksiin. Uuden pelaajan edun lisäksi ei tule unohtaa päivittäisi häppäri-tarjouksia ja muita promootioita, joista ravipelaaja saa huomattavaa etua. Sivusto tarjoaa mm. rahat takaisin, jos panostamasi hevonen häviää hyvin pienellä erolla.

Racebets mobiili

Racebetsillä voi lyödä vetoa kaikilla yleisimmillä laitteilla, millä pääset internetiin. Tabletit, älypuhelimet ja tietokone tarjoavat helppokäyttöisen, ja hevosurheiluun keskittyneenä sivostona, pelikokemuksen. Missä vain sinulla on nettiyhteys, vetojen lyönti onnistuu. Racebetsin käyttöön ei tarvitse ladata mitään erillisiä ohjelmistoja, edes mobiililaitteilla pelatessa.

Racebets asiakaspalvelu ja maksut

Jos pelaajalla on mitään kysyttävää peleistä tai bonuksista toimii Racebetsin asiakaspalvelu puhelimitse ja live chatissa kello 9:stä 18:sta keski-Euroopan aikaa. Sähköpostiin voi lähettää viestiä ympäri vuorokauden, mutta vastausta on turha odottaa toimistotyöaikojen ulkopuolella.

Pelitilille rahan siirtäminen onnistuu useilla tavoilla. Luottokorttien kuten Visa, Mastercard, Maestro ja Diners Club, voit siirtää rahaa pankkisiirtona, tai käyttäen palveluita iDeal, Neteller, NetPay, Paysafecard, Poli, Skrill tai Ukash. Huomaa, että rahojen kotiutus on tehtävä (jos mahdollista) sille maksutilille, jolta alkuperäinen talletus on tehty. Näet käyttöliittymästä maksuhistoriasi ja mahdolliset siirtokulut.

Racebts yhteenveto

Racebets on keskittynyt hevosurheiluun ja on siten raveista kiinnostuneille varmasti yksi parhaimpia paikkoja lyödä vetoa. Suomalaiskohteetkin löytyvät, joten erinäisten bonusten ja suomea parempien kertoimien vuoksi sivustoa voi suositella lämpimästi. Kun harrastus ja kiinnostus kasvavat, löytyy sivuston pelivalikoimasta useimpien maiden ravit, joten kohteet eivät todellakaan lopu kesken.

Racebetsin sivusto on hienosti toteutettu ja fokus hevosiin tekee siitä helpomman navigoida, kuin kaikkia mahdollisia urheilulajeja tarjoavat sivustot. Kertoimet ovat lisäksi erinomaiset jopa ulkomaisiin kilpailijoihin nähden. Erityisesti kansainvälisistä raveista kiinnostuneet löytävät täältä huomattavan arreaitan. Suomalaisiinkin raveihin kertoimet ovat usein parempia, joten mitään syytä jättää kokeilematta emme löytäneet. Vaikka suomalaiseen korvaan vinttikoirakilpailut kuulostavat hieman eksoottisilta, voi seikkailun haluinen kokeilla niitäkin näillä sivuilla. Ehkäpä sieltä löytyy jotain aivan maagista.