Voittaminen toto-peleissä

Toto ravit

Veikkauksen toto-pelejä pelataan päivittäisiin raveihin. Nämä T-pelit ovat pelimuotoja joissa pelataan useampaa peräkkäistä lähtöä, neljästä seitsemään. Mitä enemmän lähtöjä on arvattavana sitä vaikeampaa kaikkien osuminen luonnollisesti on. Tästä syystä pelejä yleensä pelataan järjestelminä, joten rivejä pelataan useita satoja.

Tunne hevoset ja todennäköisyydet

Mitä rivejä pelaajan kannattaa pelata, riippuu useasta asiasta. Hevostuntemus ja oikean informaation hyväksikäyttö ovat voitollisen pelaamisen avaimia. Todennäköisyyksien arvioiminen suhteessa toto-riviä pelanneisiin muihin pelaajiin vaikuttaa voiton odotusarvoon. Matemaattisella tarkastelulla on helppo arvioida todennäköisyyksiä. Voit myös verrata ulkomaisten sivustojen kertoimia yksittäisille lähdöille ja sitä kautta arvioida mitä rivejä pelata ja millä summilla.

Lue ravivihjeitä

Useimmat iltapäivälehdet ja monet nettisivustot antavat päivän vinkkejä toto-peleihin. Näitä on hyvä käyttää ohjenuorana, mutta ne ovat ainoastaan suuntaa-antavia. Koska toto-peleissä suomessa palautusprosentti pelaajille on 65%, on tämä talon etu pyrittävä kuromaan umpeen omalla osaamisella ja tiedolla. Koska toto-pelejä pelaa myös aivan huvikseen kohteisiin räiskiviä pelaajia, joilla ei ole mitään lisätietoa kohteista, hevosista tai olosuhteista, voi osaava pelaaja näin päästä voitolliseksi, käytännössä huonompien pelaajien kustannuksella, hieman kuin pokerissakin.

Hyödynnä jackpotit

Ravit jackpotit

Toto-peleissä kuten esimerkiksi Toto-76:ssa pyritään arvaamaan 7 peräkkäisen lähdön voittajahevoset. Nimen toinen numero kertoo, että myös 6-oikein on voitollinen. Tämä on kuitenkin pienempi voitto. Jos kierroksella ei tule yhtään 7-oikein riviä, siirtyy voittosumma seuraavaan kertaan jackpottina. Tällöin voi käydä, että pelissä on jaossa enemmän rahaa, kuin kierrokseen maksetaan sisään. Näin odotusarvo voi olla 7-oikein riville otollinen vaikka arpomalla. Tässä tapauksessa peli kannattaakin pelata ainoastaan 7-oikein tulokselle, jolloin voittokerroin on kaksinkertainen.

Suojaa tappiosi

Yksi tapa suojata toto-pelaamistasi on jättää pelirahaa sivuun ja odotella muutama lähtö. Jos arvioit että jokin hevonen voi romuttaa järjestelmäsi, laita muutaman lähdön jälkeen panostus tälle hevoselle. Jos nimittäin näin käy, voitat ainakin jotain ja rajoitat näin toto-kuponkisi tappiota.

Luo porukka

Koska 7 peräkkäisen lähdön arvaaminen on erittäin hankalaa ja järjestelmät helposti paisuvat suuriksi, voi olla järkevää jakaa riskiä luomalla porukka. Täysosumalla kun voittaa aina isot rahat, voi kaveriporukalla luotu järjestelmä tuottaa osuuden tästä voitosta ja riski on täten paljon pienempi.