Betfair -arvostelu

Betfair esittely

Betfair arvostelu vedot

Jo vuosituhannen vaihteessa perustettu Betfair on maailman suurin vedonlyöntipörssi ja erittäin suuri Brittiläis-Irlantilainen vedonlyöntisivusto. Viime vuoden yritysfuusio Irlantilaisen Paddy Powers-peliyrityksen kanssa teki siitä etenkin saarivaltion markkinoilla erityisen suuren toimijan. Yritys omistaa tytäryrityksiä ympäri maailman ja se on yksi merkittävimmistä urheilu- ja ravivedonlyöntiin keskittyneitä pelisivustoja.

Betfairilla on sopimukset muiden muassa New Yorkin hevosurheiluyhdistyksen (NYRA) kanssa New Yorkin täysiveristen raveihin. Sen toimintaa valvovat useat eri pelialaa valvovat viranomaiset, mukaan lukien Iso-Britannian UK Gambling Commision, mutta lisäksi sillä on toimilisenssi esimerkiksi Australian Tasmaaniassa, Yhdysvaltojen New Jerseyn osavaltiossa ja monessa muussa maassa.

Vedonlyöntipörssi on netissä toimiva virtuaalinen markkinapaikka, jossa pelaajat pelaavat toisiaan vastaan, eivät taloa vastaan. Pelaajat lyövät vetoa keskenään urheilutapahtuman tuloksesta määrittäen kertoimet ja panokset itse keskenään. Veto vahvistetaan kun molemmat osapuolet pääsevät yhteisymmärrykseen. Betfair tekee tässä vetopörssissä rahaa ainoastaan ottamalla kommission asetetuista vedoista. Tämä pelimuoto oli sen julkaisu yhteydessä yksi suurimpia innovaatioita vedonlyönti-alalla. Paddy Powers -yrityskaupan yhteydessä sivustolle on tosin tullut myös perinteinen urheiluvedonlyönti.

Betfair ravivedonlyönti

Kuten voi yrityksen kotimaasta päätelläkin, ovat ravivedonlyöntiin tarjottavat kohteet keskittyneet Enlannin ja Irlannin raveihin. Tämän lisäksi sivusto tarjoaa vetoja Australian, Ranskan, Etelä-Afrikan, Intian, Chilen, USA:n ja Kanadan raveihin. Joskus on tarjolla myös Hong Kongin, Singaporen ja muita harvinaisempia kohteita. Betfair täyden palvelun vedonlyöntisivustona tarjoaa myös muita urheilulajeja. Jokaiseen kohteeseen löytyy vinkki, jossa analysoidaan vetokohteen pääpiirteet.

Betfair uuden pelaajan ravibonus

Betfairin uuden pelaajan bonus on valitettavasti rajoitettu ainoastaan Isoon-Britanniaan ja Irlantiin. Suomalaispelaajille on tarjolla ainoastaan vedonlyöntipörsiin tarjous, jossa tekemällä talletuksen ja vähintään 20 euron vedon, saat hävitessäsi 20 euron hyvityksen ilmaisvetoina. Vedonlyöntipörssi on kuitenkin erinomainen tapa lyödä vetoa hevosista tai muusta urheilusta. Siinä pelataan muita sivuston pelaajia vastaan ja näin keskimäärin kertoimet ovat joka 20% korkeammat, kuin mitä tavallisilla urheiluvedonlyöntiin erikoistuneilla sivustoilla. Tämä luonnollisesti riippuu kuinka paljon tietyssä pelikohteessa on pelaajia. Etenkin hevosurheilussa ja jalkapallossa kertoimet ovat usein merkittävästi parempia, joten raviurheilusta kiinnostuneille sivusto tarjoaa erinomaista hupia ja voittomahdollisuuksia.

Betfair mobiili

Betfair toimii kaikilla yleisimmillä laitteilla, oli kyse sitten tietokoneesta, tabletista tai älypuhelimesta. Riippumatta laitteesta sivusto on yksinkertainen käyttää ja koska sivusto tarjoaa in-play -vetoja ja useita eri markkinoita, voit lyödä vetoa myös ollessasi vaikkapa paikan päällä urheiluottelussa stadionilla. Ainoa mitä tarvitset, on toimiva nettiyhteys tai WIFI. Betfairilla on myös ladattava mobiilisovellus, joka parantaa pelikokemusta jonkin verran. Sen käyttö ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kaikki toimii myös mobiiliselaimella.

Betfair asiakaspalvelu ja maksut

Asiakaspalvelu toimii sekä puhelimitse, sähköpostilla tai chatissa. Valitettavasti sivusto ei ole keskittynyt varsinaisesti Suomen markkinoihin, joten sivusto ja asiakaspalvelu toimii ainoastaan toisella kotimaisella tai englanniksi. Vedonlyönti onnistuu kyllä kuitenkin myös hieman heikommalla kielitaidolla, niin vaikeita termejä ei ole kuitenkaan käytössä.

Yleisimmät maksutavat ja nostovaihtoehdot löytyvät. Voit maksaa niin korteilla (Mastercard, Visa electron), kuin nettilompakoilla (Skrill jne). Rahansiirrot pelitilille ovat ilmaisia ja ne tapahtuvat hyvin nopeasti. Riippuen siirto-tavasta nostot eivät aina ole ilmaisia, vaan niihin voi liittyä pieni maksu. Kotiutusajat vaihtelevat myös maksutavasta toiseen. Betfair on ammattimainen pelisivusto, joten rahasi ovat kuitenkin turvassa.

Betfair yhteenveto

Vedonlyöjälle Betfair on yksi parhaimpia sivustoja. Suomalaisen vedonlyöjän kannalta melkeinpä ainoina haittapuolina ovat englanninkielinen käyttöliittymä ja suomenkielisen asiakaspalvelun puute. Raveista kiinnostunut löytää sivuilta lähinnä kansainväliset pelikohteet. Tämän aika kuitenkaan kannata antaa hämätä.

Sivusto toimii mainiosti ja etenkin sen vetopörssi tarjoaa vedonlyöjälle mahdollisuuksia löytää erinomaisia kertoimia ja tehdä siten parempaa voittoa kuin muualla. Erityisesti tämä hyödyttää hieman kokeneempaa vedonlyöjää. Lisäksi täydenpalvelun peliyrityksenä sivuilta löytyvät niin pokeri, kasinopelit kuin bingokin. Joten jokaiselle löytyy varmasti jotain, mistä hän pitää. Suomalaisiin monopolitoimijoihin verrattuna ero on kuin yö ja päivä. Asiakaspalvelu ja muukin toiminta on erittäin ammattimaista ja näin suuren eurooppalaisen yrityksen on pystyttävä pitämään maineensa puhtaana, joten voit olla varma, ettei yritys missään nimessä toimisi epäeettisesti tai muutenkaan moitittavasti.